Toplicatrans d.o.o. je jedno od prvih privatnih transportnih preduzeća

toplicatrans

Vozni park sa 19 vozila maksimalne zapremine 120m3.

toplicatrans

Posedujemo mlad ali veoma stručan kadar za obavljanje kvalitetnih usluga u oblasti transporta.

O nama

Kompanija TOPLICATRANS d.o.o čija je osnovna delatnost pružanje usluga transporta, uspešno posluje više od dvadeset godina na domaćem i međunarodnom tržištu.

Savremeni vozni park sadrži 23 jumbo kamiona (tandema) koji imaju maksimalnu zapreminu tovarnog prostora 120m3. Pored sopstvenog voznog parka, raspolažemo sa oko 200 potprevozničkih vozila uz pomoć kojih možemo da odgovorimo svakom zahtevu klijenta.

U stručnom timu preduzeća Toplicatrans zaposlena su tri diplomirana inženjera saobraćaja, jedan diplomirani inženjer organizacionih nauka i tri radnika sa srednjom stručnom spremom. Visok nivo obrazovanja i dugogodišnje iskustvo garantuju kvalitet, profesionalnost i efikasnost u obavljanju posla.

Potvrda kvaliteta rada ogleda se u velikom broju zadovoljnih klijenata sa kojima sarađujemo dugi niz godina. Toplicatrans je nosilac posla u velikim kompanijama kao što su američka fabrika limenki Ball Packaging iz Beograda, Tahiti, Grupa zastava vozila, Inter clean, Vanas, Tigar Tyres Pirot, TP Celik, Rolend d.o.o., Lambino Plus, Pako Group, Bionice, Petruzalek, Carlsberg. Imamo razvijenu saradnju na teritoriji cele Evrope, a posebno na teritoriji Nemačke, Poljske, Mađarske, Italije, Austrije, Rumunije, Bugarske i bivših republika SFRJ.

Nadamo se da cete se i Vi, poput velikog broja naših stalnih klijenata, koji su vec upoznali našu poslovnost i profesionalnost, odluciti da nam ukažete poverenje.

 

toplica trans srbtoplica trans eng | toplica trans doo ger | toplica trans rus